Stefan
Om "plin" al Bursei
Omul Bursei
OmulBursei

Popularitate: 90
Deconectat
Sexul: 
" SUCCESURI ...la tot cartierul ! "
|
 |
« : Octombrie 30, 2007, 07:53:05 » |
|
Daca va intereseaza , aruncati un ochi pe http://forum.vamist.com/Seminar-spread-betting-t1364.html Seminarul se va tine doar daca se vor strange 50 de persoane.
|
|
|
|
« Ultima modificare: Octombrie 30, 2007, 07:56:59 de catre Stefan »
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
StefanV
Bursa? ce? unde? cum?
Popularitate: 4
Deconectat
|
 |
« Raspunde #1 : Octombrie 30, 2007, 08:08:19 » |
|
pentru cei care nu stiu ce-i spread betting-ul, acesta este un copy paste de la un post de al meu de pe vamist: Eu sincer am aflat acum cateva zile despre chestia asta si pare interesant. Practic, spread betting-ul (sau spread trading-ul... o sa va explic mai incolo de ce multi prefera sa-i spuna betting) implica anticiparea directiei in care se va misca o actiune, o pereche valutara, un contract... orice instrument financiar care poate fi tranzactionat.
Sa spunem ca EURRON (fac si eu pe "nationalistul" si dau exemple cu RON) are bid=3.3730 si ask=3.3780. Acum am doua variante: mizez pe cresterea pretului peste 3.3780 sau pe caderea lui sub 3.3730. Sa spunem ca eu cred ca pretul va scadea sub 3.3730 si pariez 10 euro. Daca previziunea mea se adevereste, pentru fiecare punct cu care pretul se misca sub 3.3730, castig 10 euro. Si bineinteles ca daca pretul merge contrar asteptarilor mele, pierd 10 euro pentru fiecare punct cu care pretul creste peste 3.3730. Simplu... si riscant... dar interesant (cel putin pentru mine) 01.gif.
Desi se numeste "spread betting" si "betting" inseamna "pariu", nu cred totusi ca este chiar un pariu. Spre deosebire de jocurile de noroc unde mergi... la noroc, aici poti sa folosesti de exemplu analiza tehnica pentru a incerca sa iti dai seama in ce directie va merge cursul. Practic, poti sa aplici toate principiile pe care le aplici in forex, numai ca nu cumperi sau vinzi valute, doar speculezi miscarile de pret. In plus, poti sa folosesti limit orders pentru a diminua pierderea sau pentru a incasa profitul. Si daca nu e chiar un joc de noroc, ce-i cu betting-ul ala? Ei bine, in unele tari, veniturile obtinute din pariuri NU sunt impozitate... deci trageti singuri concluziile de ce se numeste asa 03.gif
Astept si parerile voastre. Pentru intrebari, va stau la dispozitie. Va rog doar sa tineti cont ca organizez acest seminar pentru ca si eu vreau sa aflu mai multe despre SB de la oamenii care vor vorbi la eveniment. Deci, momentan stiu doar chestii generale  .
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
|
norocchior
|
 |
« Raspunde #2 : Octombrie 30, 2007, 08:32:15 » |
|
Gata, atzi abandonat shtiintza=cartea   ?? Era prea grea pentru mintea voastra   Si o datzi pe ceea ce shtitzi voi cel mai bine sa facetzi  ? Invatzat de la moshi stramoshi=BARBUTUL !!!!!!!!!!! Ca sa lasatzi HAZARDUL=INTAMPLAREA=NOROCUL sa decida in locul vostru  ?? Acum pricepetzi de ce nu-mi plac mie NEAMURILE PROASTE    ?? Chiar era nevoie de un SEMINAR, despre cum potzi sa devii DIN PROST SI MAI PROST, astfel incat, ORICAT DE BOGAT AI PUTEA AJUNGE IN URMA PARTICIPARII LA SEMINAR=INITZIERE, SI APOI SI LA APLICATZIILE PRACTICE, sa nu afli totushi - si implicit, sa nici nu potzi explica altora intr-un mod inteligibil - CUM A FOST TOTUSHI POSIBIL CA SA CASHTIGI, ingaimandu-le doar atat : " Prost sa fii (dar) noroc (cu carul) sa ai ! "   
|
|
|
|
« Ultima modificare: Octombrie 30, 2007, 09:07:07 de catre norocchior »
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
StefanV
Bursa? ce? unde? cum?
Deconectat
|
 |
« Raspunde #3 : Octombrie 30, 2007, 08:52:56 » |
|
norocchior, sunt sigur ca ai citit ce am scris in postul anterior referitor la parte cu pariul/norocul. Nu stiu destul de multe despre spread beting ca sa incep o dezbatere cu tine pe tema asta. As fi apreciat totusi daca te-ai fi exprimat altfel...
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
|
norocchior
|
 |
« Raspunde #4 : Octombrie 30, 2007, 09:10:39 » |
|
norocchior, sunt sigur ca ai citit ce am scris in postul anterior referitor la parte cu pariul/norocul. Nu stiu destul de multe despre spread beting ca sa incep o dezbatere cu tine pe tema asta. As fi apreciat totusi daca te-ai fi exprimat altfel...
Eu ash fi apreciat daca te-ai fi abtzinut, si nici macar n-ai fi adus vorba - ca sa ne pierdem totzi timpul cu asta - despre Spread Betting !!!!!
|
|
|
|
« Ultima modificare: Octombrie 30, 2007, 09:13:53 de catre norocchior »
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
StefanV
Bursa? ce? unde? cum?
Deconectat
|
 |
« Raspunde #5 : Octombrie 30, 2007, 09:14:04 » |
|
Daca tot ai mai dat un reply, de ce a mai trebuit sa-ti editezi si primul raspuns ca sa mai adaugi cateva majuscule? In fine, imi cer scuze ca te-am deranjat (zic numai de tine pentru ca tu esti singurul care s-a plans pana acum).
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
|
norocchior
|
 |
« Raspunde #6 : Octombrie 30, 2007, 09:37:37 » |
|
StefanV,
Acum, daca tot m-ai deranjat, fii bun si explica-mi DETALIAT si EXACT, ce si cum ai jucat tu
- MAI ALES, CUM AI ANTICIPAT/RATAT TU DIRECTZIA IN CARE S-A MISHCAT EVOLUTZIA CURSULUI=PRETZULUI UNEI ACTZIUNI, MARFI, etc -
atat atunci cand ai cashtigat, cat si atunci cand ai pierdut.
De asemenea, mai spune-mi, daca CAZINOUL ala online, tzi-a si platit efectiv cashtigul, sau tzi-a acordat DOAR UN CREDIT (tot el tzie, si nu tu lui, cum de fapt este in realitate) "NELIMITAT IN TIMP", pana cand GHINIONUL va schimba la tine raportul de fortze cu NOROCUL !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
« Ultima modificare: Octombrie 30, 2007, 09:44:20 de catre norocchior »
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
StefanV
Bursa? ce? unde? cum?
Deconectat
|
 |
« Raspunde #7 : Octombrie 30, 2007, 09:50:43 » |
|
norocchior,
Asa cum spuneam in primul post, NU stiu prea multe despre spread betting, asta fiind unul dintre motivele pentru care organizez seminarul. Este posibil sa ai dreptate si sa fie o loterie... Sper sa se stranga inca 49 de oameni care vor sa participe si sa am ocazia sa aflu, alaturi de ei. Si ca sa-ti raspund la cerinte.. Nu am jucat si nu am castigat. Si nici nu o sa joc pana nu vad cum sta treaba.
Cum spuneam, momentan sunt de parere ca nu este un joc de noroc. Cred ca ai nevoie de cunostinte tehnice si fundamentale pentru a anticipa evolutia cursului. Sper sa raman la aceasi parere si dupa ce voi afla mai multe.
Bine, este adevarat ca se poate juca si la noroc... asa cum si pe bursa se poate juca la noroc. Totul depinde de criteriile care duc la deschiderea si inchiderea unei pozitii.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
StefanV
Bursa? ce? unde? cum?
Deconectat
|
 |
« Raspunde #8 : Octombrie 30, 2007, 09:56:16 » |
|
Pana am dat eu send, vad ca ai editat si raspunsul de inainte si ma intrebi cum am anticipat eu evolutia cursului. Ti-am raspuns intr-o oarecare masura in postul anterior... Din moment ce nu am tranzactionat, nu am anticipat nimic. Vreau totusi sa fac un test si sa folosesc meta trader (paltforma pentru forex) impreuna cu indicatori de forex (nu stiu care dar probabil ceva bazat pe grafice P&F) sa vad daca pot anticipa pretul pentru spread betting.
Sper ca acum ti-am raspuns la toate intrebarile.
Incearca sa nu mai editezi posturile daca ai ceva nou de adaugat pentru ca e destul de greu de urmarit asa.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
|
norocchior
|
 |
« Raspunde #9 : Octombrie 30, 2007, 10:40:34 » |
|
StefanV,
1) Reeditez, deoarece imi place sa-mi RAFINEZ contzinutul anterior al postarilor, care, din graba exprimarii, ar putea crea premisele unor RASTALMACIRI - de evitat - din partea fornicatorilor, sau, de cele mai multe ori, realizez ca pot SPORI EFECTELE=MAGIA cuvintelor.
2) Ceea ce tzi-ai propus tu este o treaba foarte grea, DEOARECE SPREADUL, FIIND DIFERENTZA INTRE NIVELUL BID-ului si NIVELUL ASK-ului, va presupune o urmarire spre ANTICIPARE=CUNOASHTERE IN AVANS a EVOLUTZIEI CONCOMITENTE=SIMULTANE a 2 VARIABILE IN LOC DE 1 SINGURA, asha cum se procedeaza in mod obishnuit, cand se lua la analizat evolutzia doar a unuia dintre cursurile de tip: Deschidere, Maxim, Minim, Inchidere, Mediu.
Dar, pentru ca " Mare este gradina lui Dumnezeu si ............................. " bineintzeles, ca organizatorii=antreprenorii privatzi nu vor duce absolut deloc lipsa de clientzi.
A dreaqu` sa fie pielea pe ei de initziatori=antreprenori privatzi, daca e vreunul dintre ei orientat spre angrenarea indivizilor intr-o treaba serioasa.
Sunt inclinatzi doar spre organizarea=initzierea de tot felul de CIOCHII, din care sa le iasa multzi bani pe spinarea naivilor=proshtilor !!!!!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
StefanV
Bursa? ce? unde? cum?
Deconectat
|
 |
« Raspunde #10 : Octombrie 30, 2007, 10:53:23 » |
|
Nu urmaresti doua variabile (vezi primul meu raspuns in care am explicat cum functioneaza SB). ... Dar, pentru ca " Mare este gradina lui Dumnezeu si ............................. " bineintzeles, ca organizatorii=antreprenorii privatzi nu vor duce absolut deloc lipsa de clientzi.
A dreaqu` sa fie pielea pe ei de initziatori=antreprenori privatzi, daca e vreunul dintre ei orientat spre angrenarea indivizilor intr-o treaba serioasa.
Sunt inclinatzi doar spre organizarea=initzierea de tot felul de CIOCHII, din care sa le iasa multzi bani pe spinarea naivilor=proshtilor !!!!!
Aici ar fi trebuit sa ma simt? Pt. mine initiator NU este egal cu antreprenor. Ca sa fii antreprenor trebuie sa fii initiator, dar invers nu este valabil.. de aia nu as pune semn de egalitate intre cei doi termeni. Iar "client" este cel care plateste pentru un produs/serviciu... si in cazul de fata nu se aplica. Si nici nu consider ca cei care ar partcipa la acest eveniment sunt naivi sau prosti cum le spui tu.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
|
dixy2k
|
 |
« Raspunde #11 : Octombrie 30, 2007, 11:05:12 » |
|
Este una din cele mai aplicate metode pentru Optiuni. Ofera posibilitatea de a lua o pozitie cu bani mai putini si cu risc mai mic, evident si profit mai mic. Pt bull market cumperi si vinzi PUTs (vinzi un Put la un pret mai mare si cumperi un Put la un pret mai mic).
Sper ca am inteles exact mesajul acestui topic si nu sint total pe linga. Eu cel putin asta inteleg prin Spreads. Se pot aplica si in Bear market cu o mare rata de succes.
|
|
|
|
|
Memorat
|
Democratia e ca si cum doi lupi si un miel ar vota pentru ce sa manince la prinz.
|
|
|
|
|
|
norocchior
|
 |
« Raspunde #12 : Octombrie 30, 2007, 11:08:57 » |
|
StefanV, Bai, a TUNAT cumva Dumnezeu, si nu shtiu eu     ? Hai, ca cu Dixie ma mai descurcam eu, dar acum ai venit si tu ..................... Brutus  ?
|
|
|
|
« Ultima modificare: Octombrie 30, 2007, 11:18:05 de catre norocchior »
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
|
norocchior
|
 |
« Raspunde #13 : Octombrie 30, 2007, 11:11:23 » |
|
Dixie,
Cu am observat ca n-ai fost votat pozitiv de nimeni pana acum, in ciuda contributziilor tale, uite ca m-ai pagubit de unul.
Promit ca-tzi mai dau, cu conditzia SA NU MAI MEMOREZI CA PAPAGALUL TOT CE CITESHTI=INVETZI, ci sa le treci mai intai prin FILTRUL RATZIUNII, si abia apoi sa le MEMOREZI.
|
|
|
|
« Ultima modificare: Octombrie 30, 2007, 11:15:36 de catre norocchior »
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
|
dixy2k
|
 |
« Raspunde #14 : Octombrie 30, 2007, 11:18:45 » |
|
Eram pe punctul de a pierde marele premiu?
Deci eram la obiect cu Spreads?
|
|
|
|
|
Memorat
|
Democratia e ca si cum doi lupi si un miel ar vota pentru ce sa manince la prinz.
|
|
|
|
|
|