|
norocchior
|
 |
« : Februarie 01, 2009, 16:53:49 » |
|
Ai plecat de multa vreme din Romania ?
Se pare ca da, din moment ce ai uitat ca romanii au toate defectele din lume, cu exceptia unuia singur:
1) majoritatea lor sunt oameni SIMPLU STRUCTURATI, deci DELOC SOFISTICATI, si de aceea nici nu le trece prin cap CA SA FACA LUCRURI CONTRA NATURII=IMPOTRIVA LEGILOR FIRII;
2) iar altii, cei putini asemeni mie, NU FAC LUCRURI CONTRA NATURII=IMPOTRIVA LEGILOR FIRII, nu pentru ca nu i-ar duce mintea ca s-o faca, ci: N-O FAC PENTRU CA ASTFEL AR INCALCA CONSTIENT LEGEA FIRII, chiar daca ei stiu ca ar avea ceva de castigat din PROSTITUTIA=PERVERSIUNEA asta, mai intai SPIRITUALA=INTELECTUALA.
Cred ca nici Nics nu era prea simplu structurat, si, din cate imi aduc eu aminte el era totusi pasionat=atras de astfel de:
PERVERSIUNI IN=DE MASA cum sunt pseudo_tranzactiile=pseudo_investitiile bursiere=pariurile futures & options !
Ce apreciez la tine, este ca - spre deosebire de altii - tu nu-ti ascunzi rautatea, ci chiar te mandresti cu ea !
Trebuie insa ca sa intelegi, ca exista oameni CARE CHIAR REFUZA CA SA FIE RAI, desi ar putea sa fie cu mult mai BUNI la capitolul RAUTATE, decat tine.
Nu uita, ca sunt situatii in care, desi esti convins ca ai castigat, de fapt ai pierdut, dar nu-ti dai seama pentru ca esti mult prea pre_ocupat=programat neuro_lingvistic "ca sa castigi" !
Desi, ar trebui ca sa fi fost deja PATRUNS pana acum de SPIRITUL lui EINSTEIN, si anume ca:
atat castigul, cat si pierderea, sunt iluzorii !
De aceea, mie unul, spre deosebire de tine, nu-mi mai place deja de multa vreme:
CA SA PROFIT DE SLABICIUNILE=CREDINTELE FALSE=ILUZIILE OAMENILOR,
si de aceea ma straduiesc din rasputeri: CA SA-I LUMINEZ=CA SA LE SPULBER ILUZIILE,
pentru a vedea: DACA si CAT de ADEVARATI sunt oamenii respectivi (cat de bogati sunt cu ADEVARAT, dar nu masurabil in bani)
|