Către Sofi,
Rar mi se intampla sa n-am somn.
Chiar daca beau seara 2 cani mari de ness, tot dorm intr-un asemenea hal, de poti ca sa tai bustenii cu drujba pe mine.
Numai ca daca dorm dupa amiaza, atunci nu mai mai ia somnul chiar asa usor seara=noaptea.
Dar daca ma duc in pat ca sa ma culc, tot adorm in 15-30 minute.
Imi venise ideea asta cu Oglinda (stii, ca se spune in popor=in randul vulgului, ca daca te uiti intr-o oglinda, iar in momentul ala este SATANA pe langa tine, s-ar putea ca in oglinda sa nu te mai vezi tine, ci pe el) si trebuia ca sa scriu un "eseu"=nitica literatura:
1) care sa nu ramana doar o vorba goala=MISTICA din FOLCLOR=POPOR;
2) ci sa aibe inclusiv O ACOPERIRE=O JUSTIFICARE=O DOVADA STIINTIFICA.
Dragii mei,
Acum sper ca ati devenit apti=constienti de:
UMBRA=MANA IN_VIZIBILA=INTERVENTIA DIAVOLULUI=sATanelor IN "OGLINZILE" PIETELOR=EVOLUTIILE BURSIERE, da

Si ca UNDELE=LEGATURILE dintre PARTICULE=PRETURILE SPOT, desi par HAOTICE=IM_PRE_VIZIBILE, adica: aparent=iluzoriu fara nicio legatura=relatie de DEPENDENTA intre ele, cu toate astea:
EXISTA INTOTDEAUNA=PERMANENT O ORDINE !
Insa O ORDINE ASCUNSA=greu accesibila OCHILOR MINTII PRO_FANILOR !!!!
Oare cand aveti de gand ca sa puneti serios de tot mana pe INVATATURILE ADEVARATE din:
1) BIBLIE;
2) ANALIZA MATEMATICA (nu cea ARITMETICA) si STATISTICA;
3) FIZICA (toate domeniile);
si sa renuntati urgent=ne_intarziat la HORO_SCOAPELE zilnice, facute cu ajutorul Analizelor Tehnico-Mistice ale unor sATane si ATei cabalisti si numerologi, precum: Fibonacci, R.N. Elliott, W.D.Gann, Robert Prechter, Glenn Neely, etc.

??