|
norocchior
|
 |
« Raspunde #15 : Ianuarie 04, 2011, 18:10:28 » |
|
Da, intradevar !
Am NEGAT CEVA - pre_supus="initial" - "ABSOLUT", si am ajuns astfel la SOLUTIA CORECTA !
Dar n-am negat niciodata BINELE, ci am negat permanent=intr-una RAUL !
Si am constatat=ajuns la concluzia ca:
1) SE POATE TRAI (SI) FARA RAU;
2) BA CHIAR CA SE TRAIESTE FOARTE - cel mai - BINE !
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
|
misa1
|
 |
« Raspunde #16 : Ianuarie 04, 2011, 18:25:21 » |
|
ne invartim in cerc , cand pana la urma este o chestiune doar de TIMP (pe care vad ca tu il ai foarte bine REPREZENTAT in realitatea asta ;
nu pot decat sa revin la o idee anterioara , ca acela care va reusi sa iasa din spatiumul continuum-temporal asupra caruia este supus , va reusi sa modifice cursul istoriei in realitatea timpului sau  Nu "ne" invartim in cerc, ci doar tu obisnuiesti sa te invarti - CA ORICE PRIZONIER=PUSCARIAS - in cerc=in timp=intr-o singura dimensiune, si care iti pare a fi singura=unica realitate posibila ! Insa atunci cand vei "muri", te vei elibera=lepada=mantui de sATanismul numit "TIMP", si vei afla ca ai trait o "vreme" ca un prost: 1) IN AFARA REALITATII=ADEVARULUI; 2) SI NICIDECUM "INCHIS" IN EL ! AMIN
|
|
|
|
|
Memorat
|
Future in the FUTURE
|
|
|
|
|
|
norocchior
|
 |
« Raspunde #17 : Ianuarie 04, 2011, 18:33:56 » |
|
A_mean pe dreaqu`, pentru ca:
1) SPATIUL este CONTINUU(M);
2) TIMPUL: nu !!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
|
misa1
|
 |
« Raspunde #18 : Ianuarie 04, 2011, 18:43:00 » |
|
what the f--- , ca imi pierd logica , adica trebuie sa ies prin , in (afara) sau ce prepozitie trebuie sa pun ca sa-mi iasa varianta corecta  cred ca ajunge cu "conversatia" pe ziua de azi , fiindca nu ma mai pot concentra si debitez prea multe tampenii care raman in memoria forumului ; poate ma mai limpezesc mai tarziu
|
|
|
|
|
Memorat
|
Future in the FUTURE
|
|
|
|
|
|
misa1
|
 |
« Raspunde #19 : Ianuarie 04, 2011, 22:02:37 » |
|
atata timp cat ai creat Babilonul si ii mentii existenta , NIMIC n-o sa se schimbe
Singura - UNICA - CREATIE DIVINA, este PARADISUL=RAIUL ! Restul sunt CREATURILE=CLONELE "concurentei" NE_LOIALE=DREAQULUI ! nu , n-am imaginea christica a Raiului si tu stii cam cum mi-l inchipui ; cred ca l-am si pozat numai ca in poza actiunea se vede in noapte , fiindca e mai puternica ca imagistica si nu ma lua cu nivelele...,fiindca in Biblie (in unele variante apar cer(urile)... si iadul ar trebui sa fie un loc din care lumina nu mai iese , este absorbita total ...si nu ma lua cu gaurile negre accesul interzis in iad 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Future in the FUTURE
|
|
|
|
|
|
norocchior
|
 |
« Raspunde #20 : Ianuarie 04, 2011, 22:06:27 » |
|
Nu doar atat, ci chiar:
IADUL SPULBERAT=E_RADICAT DIN SISTEM=MATRIX, PE VECI, PENTRU ETERNITATE !
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
|
misa1
|
 |
« Raspunde #21 : Ianuarie 05, 2011, 06:49:36 » |
|
ne invartim in cerc , cand pana la urma este o chestiune doar de TIMP (pe care vad ca tu il ai foarte bine REPREZENTAT in realitatea asta ; nu pot decat sa revin la o idee anterioara , ca acela care va reusi sa iasa din spatiumul continuum-temporal asupra caruia este supus , va reusi sa modifice cursul istoriei in realitatea timpului sau  este aceasta o afirmatie falsa sau adevarata 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Future in the FUTURE
|
|
|
|
|
|
misa1
|
 |
« Raspunde #22 : Ianuarie 05, 2011, 07:00:27 » |
|
ne invartim in cerc , cand pana la urma este o chestiune doar de TIMP (pe care vad ca tu il ai foarte bine REPREZENTAT in realitatea asta ;
nu pot decat sa revin la o idee anterioara , ca acela care va reusi sa iasa din spatiumul continuum-temporal asupra caruia este supus , va reusi sa modifice cursul istoriei in realitatea timpului sau  Insa atunci cand vei "muri", te vei elibera=lepada=mantui de sATanismul numit "TIMP", si vei afla ca ai trait o "vreme" ca un prost: AMIN dying inside  e un concept mult prea dificil dying out of the space ; nu stiu cum ; asa ca trebuie sa o iau cu logica inversa ; SA INVIU IN AFARA SPATIULUI
|
|
|
|
« Ultima modificare: Ianuarie 05, 2011, 07:15:41 de catre misa1 »
|
Memorat
|
Future in the FUTURE
|
|
|
|
|
|
misa1
|
 |
« Raspunde #23 : Ianuarie 05, 2011, 07:10:03 » |
|
adica sa ucid "dorinta"  si pe urma va veni si partea buna , asa cum s-a intamplat intotdeauna ? numai ca de data asta "dorinta" e atat de nebuneasca , incat nu poate fi inlocuita decat cu un alt tip de "ticneala" ; care e "ticneala" buna , cea care ar trebui sa vina , fiindca daca in situatiile obisnuite o cunosc si stiu cum sa ajung la ea , de data asta e un concept necunoscut teoretic
|
|
|
|
|
Memorat
|
Future in the FUTURE
|
|
|
|
|
|
misa1
|
 |
« Raspunde #24 : Ianuarie 05, 2011, 07:17:00 » |
|
what the f--- , ca imi pierd logica , adica trebuie sa ies prin , in (afara) sau ce prepozitie trebuie sa pun ca sa-mi iasa varianta corecta  cred ca ajunge cu "conversatia" pe ziua de azi , fiindca nu ma mai pot concentra si debitez prea multe tampenii care raman in memoria forumului ; poate ma mai limpezesc mai tarziuai dreptate 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Future in the FUTURE
|
|
|
|